Verhuizen op lokatie

Verhuizen op lokatie

Swissinfo: “In the largest undertaking of its kind in Europe, a 6,200-tonne building has successfully shifted in one piece 60 metres westward after a 19-hour journey. The old management building of the former machine factory Oerlikon in Zurich had to make way for some new railway tracks.”

Monumentenzorg in extrema ofwel powerliften meets Adober After Effects in de echte wereld. Patrick Gautschy was er bij en legde vast.

Vimeo.com/42984680 (via Juxtapoz, video na de klik)

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*