Sign Painters

Sign Painters

De afgelopen jaren is het handgeschilderde reclamebord bezig aan een opmerkelijke comeback. Het boek van Faythe Levine en Sam Macon biedt middels foto’s en interviews een interessante eerste blik achter de schermen van dit bijna uitgestorven ambacht en is de opmaat voor een in productie zijnde documentaire.

Papress.com/html/book.details.page.tpl?isbn=9781616890834

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Sign Painters

Papress.com/html/book.details.page.tpl?isbn=9781616890834

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*