Michel Gondry: A Cinephile’s Labyrinth

Michel Gondry: A Cinephile's Labyrinth

Michel Gondry op bezoek in zijn favoriete videotheek te Parijs. Hij maakte tenslotte niet voor niets Be Kind Rewind. Wat was uw laatste keer in de videotheen? Voor mij denk ik de Dordtselaan in Rotterdam Zuid (jawel hij zit er nog!)

Nowness.com/day/2013/3/5/2863/michel-gondry-a-cinephiles-labyrinth

(via Booooooom.com, video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3502 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*