Melanie Bonajo wint MK Award 2013

Melanie-Bonajo-genomineerde_portret_still-uit-videoportret-Melanie-Bonajo_MvdrLippe-2013_300

“De jury waardeert hoe Melanie Bonajo een scherpzinnig, analytische en kritische blik combineert met een absurdistisch gevoel voor humor. Haar onderwerpkeuze getuigt van gretigheid en nieuwsgierigheid, overtuiging en durf. Bonajo is geïnteresseerd in alternatieve manieren van leven. Zij laat zien, hoe kunstenaars maatschappelijke veranderingen signaleren, die op allerlei niveaus oppikken en in steeds andere vormen en gedaantes teruggeven.”


MKaward.nl/mk_news/melanie-bonajo-wint-mk-award-2013/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*