About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. Ik kan me niet aan de gedachte onttrekken dat de hernieuwde aandacht voor het ambacht -in nogal specifieke vorm, want de ambachtelijk realistische fijnschilder schiet er weinig me op- een wat geconstrueerd karakter heeft.
    Een top down opgelegde hype van tentoonstellingsmakers op zoek naar een onderwerp.

  2. maar kan je het ze kwalijk nemen? Aanhaken bij de belevingswereld van de amateur is de huidige mores en designzut scoort. Een top down opgelegde hype van museummanagers op zoek naar een bron van inkomsten. Ingegeven door een top down opgelegde hype van politici op zoek naar een stok om mee te slaan. Ingegeven door een bottom up opgelegde hype van ontevreden kiezers op zoek naar makkelijke antwoorden. Of zoiets.

  3. En zo is de circel rond. In jou woorden. Wat het volk wil. Een simpel antwoord, raak getypeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*