Roofer’s Point of View

Roofer's Point of View

” De documentaire volgt de Russische fotografen Vadim Mahorov en Vitaliy Yakhnenko op hun reis naar Berlijn, waarbij ze een indrukwekkend stadsperspectief vastleggen – bovenop een ijzingwekkend hoog gebouw. Het levert letterlijk adembenemende beelden op. [..] In de documentaire draagt het Russische duo sneakers van HUB Footwear.

Catwalk voor de schoenen van HUB op de daken van Berlijn. Vriendelijk kwajongensvariant op het hardcore vandalisme waarmee de firma Puma zijn schoenen in de markt zet. Niet voor mensen met hoogtevrees.

Hubfootwear.com/blogs/video/hub-footwear-presents-roofers-point-of-view/ (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*