About [Redactie] 9063 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Erg interessant: Een kunstenaar die met een breed scala aan media werkt, theorie en onderzoek verwerkt in presentaties die de complexiteit van de theorie trachten te vatten zonder te vervallen tot versimpelende illustraties. Het herinnert ons eraan dat verlangen, strijd en idealen meer zijn dan symbolen, kleuren of politieke standpunten die ver afstaan van het gewone openbare leven. Een belangwekkende contemporaine kunstenaar voor wie een werkperiode in het kader van de Prix de Rome een mogelijkheid zal zijn om een fascinerend nieuw project een fase verder te brengen.

  2. ik was nog vergeten te melden dat we nu toch wel genoeg hebben van alle wollige taal. BE HONEST

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*