The Illmannered Milkman

Wayne Horse, The Illmannered Milkman

“Teddy Milks sweats milk. This is why he is also referred to as ‘the milkman’. Together with his trainer Kent he set up camp. Away from the buzz around his person, in the outskirts of town. where industrial area fades into nature. Teddy and Kent are living the dream.”

Sinds een paar dagen online, de definitieve versie van het meesterwerk zoals gemaakt door Wayne Horse a.k.a. Willehad Eilers.

Vimeo.com/62182726 (video na de klik)

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*