Feiko Beckers @ Jeanine Hofland

feiko-beckers

jeaninehofland.nl

feiko-bekkers4

Bovenstaande Three Options (Performance/Installation) zo uit de rijksakademie 2011 de galerie in getild. De ateliersetting op het Rijks was levendiger, omdat daar het spel gespeeld kon worden en werd. Hier (ver)wordt het tot interessant object alleen.

feiko-bekkers5

Er staan meer loze objecten in de ruimte van Jeanine Hofland en dat maakt het geheel wat raadselachtiger. Hervertoning vind ik als zodanig niet erg maar in dit geval was ik vooral benieuwd naar nieuw werk.

feiko-bekkers3

Tafel door de knieën.

advertentie(s)

feiko-bekkers2

feiko-bekkers

Fijne blokfotos.

Misschien een mooie introductie maar wat zegt u van onderstaand – wat extra foto’s/werken van Feiko Beckers‘ site geplukt:

birthday_cake_3

Verjaardagstaart bakken met z’n moeder

walking_5

Walking up and down to a woman I once had a crush on (square, triangle, circle and diamond)

Verse Beckers graag! Dat doet wellicht deugd.

Nog tot 13 april.

jeaninehofland.nl/artists/feiko-beckers

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Ik stond vrijdagmiddag (een ideale middag voor een rondje galeries) voor een dichte deur. Niet voor het eerst trouwens….

  2. Ze waren gesloten i.v.m. Goede Vrijdag. Toevallig meegekregen en onthouden via FB, maar het staat ook op hun website..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*