Audio Visueel Archief

Rietveld Audio Visueel Archief

“Op de Gerrit Rietveld Academie worden jaarlijks heel veel unieke films en video’s gemaakt. Deze worden sinds 1970 in de kelder van de academie achtergelaten en bewaard. Soms vergeten films van succesvol geworden kunstenaars. Maar ook video klassiekers van onbekende studenten. Vaak uniek materiaal wat nooit eerder vertoond werd.”

Ga er maar aanstaan, 40 jaar aan studentenfilm en video online ontsluiten. De Rietveld Academie heeft het gedaan en aan u de taak een en ander te bekijken. Fijne Pasen!

Gerritrietveldacademie.nl/nl/audio-visueel-archief

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*