About Jeroen Bosch 4745 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Staat er onder het Amsterdamse wapen niet heldhaftig?
    Wat een contradictie met deze arrestatie. Mag je geen kritiek meer hebben op een tiran die bevriend is met de regering in ‘s-Hage. Zelfs het schrijven op eigen ruit met naam auteur eronder wordt in onze stad niet meer getolereerd.
    Worden dadelijk de hemden weer bruin of zijn ze het al?
    Het schrijven op eigen ruit is nu meer strafbaar dan het door verwijtbare nalatigheid laten sterven van Dolmatov, een mensenrechten activist? We leven in een land waar we trots op mogen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*