Arno Kramer volgens Hyperallergic

Arno Kramer volgens Hyperallergic

    View of Arno Kramer’s installation at the Musée de la Chasse

“While Kramer’s art was new to me, as he hasn’t exhibited much in the United States (aside from a few shows in Philadelphia), he has been heavily involved in promoting contemporary Dutch drawing as a curator and has exhibited all over Europe, especially in Ireland.”

In het kader van zijn tentoonstelling bij Musée de la Chasse in Parijs (t/m 29 september a.s.) uitgebreid aandacht voor Arno Kramer op Hyperallergic.

Hyperallergic.com/67984/in-the-crosshairs-art-in-dialogue-with-hunting/

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*