Martijn Sandberg

Martijn Sandberg

    U Heeft Tien Bewaarde Berichten, 2013.

“Kijkend naar het schouwspel van licht en lijnen hoog op de muur, worden de contouren van letters zichtbaar. Een stralend bericht verschijnt aan de bezoeker. Een bericht van boven. Kunst met een boodschap – van gister, vandaag en morgen. Bij binnenkomst en verlaten van de Synagoge. Iedere keer opnieuw, een visioen voor nu en voor altijd:”

Msandberg.nl/text.php?kunstwerkid=267&lang=yes

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*