Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Een tentoonstelling als beeldverslag van een jaar lang puzzelen en mozaïeken met mensfiguren. Bedacht, getekend en gelaserd door Daan Botlek. Met als belangrijkste regels dat de vorm altijd symmetrisch is en bestaat uit een romp, hoofd en ledematen.

T/m 4 mei a.s.

Opperclaes.nl


Daan Botlek @ Opperclaes

Op een wandje met zeefdrukken na zijn het allemaal houten paneeltjes waarop wordt gespeeld met de mogelijkheden van het lasersnijapparaat. Het werk is allemaal buitengewoon betaalbaar, u stapt al in vanaf € 25, dus ideale cadeautip.

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Vers van de pers.

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

Daan Botlek @ Opperclaes

De immer goedlachse Botlek, nooit te beroerd voor tekst en uitleg.

Daan Botlek @ Opperclaes

T/m 4 mei a.s.

Opperclaes.nl

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*