Capitalism Works For Me @ Times Square

Steve Lambert Tilburg

    Tijdens Incubate 2012.

Van het Koningsplein in Tilburg naar Time Square in New York. Het rondreizende keuzemenu van Steve Lambert strijkt aankomend najaar voor twee weken neer op ‘s werelds beroemdste plein. Exacte data volgen nog.

Kickstarter.com/…/make-capitalism-work-for-me/posts/458802

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*