About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. Ja daar sta je dan; ik nog es iemand nomineren verdrie. Als het zo moet. Hoe kan die jury… Sjongejongejonge dit riekt naar bedr…

    Nee bovenal Femmy van harte gegund, allemaal overigens, ik had zelf strijd verwacht tussen Zoro Feigl (vanzelfsprekend en die had hem ook moeten krijgen kwa meest bijzonder) en Saskia Noor van Immhof wier presentatie ik ook erg van onder de indruk was en die denk ik heel erg op een golf van nu zit.

  2. Tja, deelnemen is belangrijker dan winnen. Maar niet heus. Hoe dan ook, JB de nominatie van Zoro geeft ook publiciteit. Ik zeg bijna politiek incorrect Zorro vanwege het schitterend draaiende textiel dat suist en niet uit mijn gedachten gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*