Graphic Surgery

Graphic Surgery

  Bauhaus
  2011,Dresden, DE

Erris Huigens en Gysbert Zijlstra hebben een nieuwe website.

Graphicsurgery.nl

Graphic Surgery

  Abandoned
  2013,Various locations

Graphic Surgery

  Electricity
  2011,Eindhoven, NL

Graphic Surgery

  Monolit
  2012,Poznan, PL

Graphicsurgery.nl

Niels Post
About Niels Post 3432 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*