Drie jaar Lost Painters

Lost Painters drie jaar

“Zodoende zal er hier de komende weken een soort overzicht ontstaan van verschillende problemen en ideen over de kunst. Niet alles sluit op elkaar aan, soms is het abstract, soms is het heel concreet, soms wat langer, soms wat korter. Maar allemaal zeggen ze iets wezenlijks om over na te denken wat samen een overzicht zou kunnen bieden van alle problematieken die aan de orde zijn.”

Lost Painters bestaat drie jaar, voor Niek een mooi moment voor bezinning en zichzelf. Daarom nodigde hij een indrukwekkende lijst aan gastschrijvers uit de site te vullen. Vanaf 1 mei de aftrap. Gefeliciteerd Niek!

Lost-painters.nl/3-jaar-en-het-gastschrijversproject/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

10 Comments

 1. Nee dankjewel voor je onvermoeibare inzet! Supertop en te gek die berg in het bloglandschap van je, fijne vergezichten.

 2. wat een gelik toch allemaal. niek weet zelf ook wel dat ie gewoon een simpel zielig ventje is, met zn kromme hoofd en zn domme reacties/ :) overal. sukkeltje. wat likken jullie elkaar toch allemaal onder met jullie simplistische blogs. beetje plaatjes schieten, wartaal uitslaan en vervolgens maar inbeelden dat je serieus blog bezit. Niek is een heel eenzaam en treurig ventje. lik ze maar goed allemaal. ga maar lekker door met die veren elkaar toestoppen.. kleuters

  en dat citaat ook: “Zodoende zal er hier de komende weken een soort overzicht ontstaan van verschillende problemen en ideen (met 2x e?) over de kunst. Niet alles sluit op elkaar aan, soms is het abstract, soms is het heel concreet, soms wat langer, soms wat korter. Maar allemaal zeggen ze iets wezenlijks om over na te denken wat samen een overzicht zou kunnen bieden van alle problematieken die aan de orde zijn.”

  ben toch eens eerlijk. wat een bullshit!!!!!!!!!!

 3. @Marc, Wat fijn dat jij dergelijke heldere taal uitspreekt, inderdaad, wat een bullshit van ja.
  Ik hoop dat je je nu beter voelt. Je bent zelf ook vast een hele bijdrage op de wereld om je heen, beetje bloggers zo hier en daar afzeiken, beetje wartaal uitslaan, eenzaam en veilig achter je computer. En je inbeelden dat je serieus genomen wordt. Kleuter. Ben toch eens eerlijk naar jezelf.
  Ga iets doen met je leven.

  (PS. dank voor de spelfout, die had ik niet gezien)

 4. Wat heet: comment 0.1 iemand op zijn verjaardag de tyfus wensen, alleen de all caps ontbreken. VIES GEURTJE. STINKT.

 5. Je moet het wel goed doen als blog als je zulke overgevoelige reacties krijgt, zegt genoeg dat het via internet gaat en niet direct.

 6. de link is stuk; ik zie alleen maar

  Fatal error: Call to undefined function get_editable_roles() in /home/thenoise/public_html/www.lost-painters.nl/wp-content/plugins/jetpack/modules/stats.php on line 219

 7. @Koen, Klopt, vanacht is er in het systeem ergens iets misgegaan. Inmiddels werkt alles weer gewoon :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*