Rain Room

regebn

Het regent het regent de pannetjes worden nat. Rain Room van Random International is zoiets als hier buiten maar dan binnen en hé paraplu niet nodig:

“The Rain Room is a 100 square metre field of falling water that visitors may walk through and experience how it might feel to control the rain. 10 people can be tracked by the system and everywhere they go, the rain will stop.”

todayandtomorrow.net/2013/05/15/rain-room

(Vimeo na de click)

About Jeroen Bosch 4745 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*