Ballonvlucht in Darth Vader @ Twente Biënnale

Ballonvlucht in Darth Vader @ Twente Biennale

Het letterlijke hoogtepunt van de komende Twente Biënnale, rondje regio vanuit de lucht. Per vlucht plaats voor twee personen, uw kaarten koopt u op Marktplaats. Op het moment van schrijven staat de teller op € 150 dus dat is nog wel te doen.

Marktplaats.nl/../recreatie-overige/..-twente-biennale.html

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*