Sofia Coppola @ Interview

Sofia Coppola @ Interview

“COPPOLA: I love my little cowboy that I have of yours. I have a new place here in New York and have it right next to my wood Judd bed. It feels very cowboyish.”

Richard Prince in gesprek met Sofia Coppola over haar nieuwe film en IP advocaten.


Interviewmagazine.com/film/sofia-coppola

(via TWBE)

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*