Like 4 Real

Like 4 Real, Dadara, Daniel Rozenberg

“In our perception Like has become the new Gold, however it has lost its real value and meaning. Like became just another commodity, waiting to be cashed.”

Dit najaar reist Daniël Rozenberg a.k.a. Dadara voor de zesde keer af richting Burning Man voor de bouw van een te verbranden installatie op lokatie. Om e.e.a. te financieren loopt er sinds zaterdag een campagne:

Indiegogo.com/projects/like-4-real

Like 4 Real, Dadara, Daniel Rozenberg

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*