Su-Ran Sichling

Su-Ran Sichling

    Episodische Gedächtnisse

Vanaf aanstaande september twee maanden werkzaam in het Goethe Instituut van Rotterdam.

Su-ransichling.com

Su-Ran Sichling

    This is not a Pattern, 2009.

Su-Ran Sichling

    Ohne Titel, 2008.

Su-Ran Sichling

    In my home it takes me 48 steps to get to the kitchen und Plattenbau, 2007.

Su-ransichling.com

Niels Post
About Niels Post 3530 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*