About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Vraag is of er door Amsterdam en het Mondriaan Fonds geld in een bodemloze put is gesmeten. In het advies Slagen in Cultuur van de Raad voor Cultuur van mei 2012 stond: ‘NASA heeft een matig ondernemingsplan ingediend; een stevige financiële onderbouwing ontbreekt. De fusie zorgt voor veel onduidelijkheid en serieuze financiële risico’s. Hierdoor is het lastig om de ingediende cijfers te beoordelen.‘ Amsterdam en het Mondriaan Fonds waren in mei 2012 gewaarschuwd. Hoe konden ze dan in mei 2013 beweren dat ze verrast werden?
    http://georgeknightlang.wordpress.com/2013/07/09/wat-wisten-amsterdam-en-mondriaan-fonds-van-nasa/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*