About [Redactie] 9017 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Hij kan zo een pretpark beginnen… Het heeft alleen weinig met kunst te maken. Dit is entertainment en past helaas zeer goed in de tijd. Waarom moet ik dit trouwens keer op keer voorbij zien komen bij Trendbeheer vraag ik me af.

  2. Als je heel even buiten het witte doosje denkt kan je best tot de conclusie komen dat het wel degelijk heel veel met kunst te maken heeft. Misschien is het je smaak niet, of wellicht de mijne, maar ik dacht dat dat niet meer de basis was voor de classificatie “kunst”.

    Maar ik ben het met je eens dat dit bericht in het nog steeds op te richten katern “Trendbeheer Blvd” oid kan worden geplaatst. Samen met alles over Tinkebell, Damien Hirst, Andy Warhol en andere roddels en onzin.

  3. Mwah.. Hofman’s reactie is anders buitengewoon interessant: hij wil zijn privilege als kunstenaar niet kwijt en het copyright over ‘zijn kunst’ behouden. Interessante positiebepaling aangaande zijn artistieke handelen. Niet dat het er mooier op wordt, dat niet.

  4. mijn idee, en daarnaast ook als aardig ‘eindpunt’ in dit alhaast eindeloos slepend badeend-draak van een drama, door copyleft-chinezen uitgeblazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*