Quadruple Backflip(NO.16)

Turnrobot, Quadruple Backflip(NO.16)

    Horizontal Bar Gymnast Robot NO.16,Quadruple Backflip.

Hinamitetu bouwt robots die kunnen turnen zoals bovenstaand exemplaar nummer 16. Incluis schitterende afsprong en dito landing. Epke Zonderland kan wel inpakken (oh nee, toch niet).

Youtu.be/4M0jhAuAuJI (via Neatorama, video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3531 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*