“Kent u Annelinde de Jong”

d50070309d-hoofdwegen

“het is vrijwel zeker dat Annelinde de Jong bij het algemeen (zelfs kunstminnend) publiek niet ‘top of mind’ is, behalve dan bij een kleine elite, waar u nu ook tot behoort: ‘The early adopters’. U merkt wel, ik heb een achtergrond in marketing research en kan dus kwistig met dit soort vakjargon strooien.”

En toch is het een stuk met momenten, tussen de brabbel door:

hanskuiper.blogspot.pt/2009/06/lezing-de-anarchie-van-de-kunstmarkt.html

(Uit 2009)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*