Strandbeestkunstenaar Theo Jansen, homo universalis

Strandbeestkunstenaar Theo Jansen, homo universalis

“Op vakantie liet hij zich altijd vergezellen door zijn Paraplane, een soort wafelparachute waarmee hij op 1500 meter hoogte kon komen, door gewoon vanuit een weiland of vanaf het strand op te stijgen. Over een vliegvergunning hoorde je hem niet.”

Michielmorel.nl/strandbeestkunstenaar-theo-jansen-homo-universalis/

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*