De ronde hoek van Dresden

De ronde hoek van Dresden

Wanneer u dan toch aan de wandel bent door Friedrichstadt, dan vindt u op de hoek van de Adlergasse/Wachsbleichstraße het Runde Ecke gebouw dat model stond voor onderstaand sculptuur van Berndnaut Smilde (aankoop van het jaar 2012).

De ronde hoek

    Cumulus – Adlergasse 1, 2011.
    Plastic model of the exhibition space, Aerogel, 3,5x7x7 cm.

Direct achter de ronde hoek vindt u de Motorenhalle, tentoonstellingruimte voor hedendaagse kunst, met momenteel een tentoonstelling met werk van docenten van de jaarlijkse Internationale Dresdner Sommerakademie für Bildende Kunst.

T/m 10 augustus a.s.

Riesa-efau.de/kunst-erfahren/internationale-dresdner-sommerakademie/2013/kursprogramm/

De ronde hoek van Dresden

Men vliegt ze van heinde en ver in, Anneke A. de Boer uit Rotterdam. Wel even voor gaan zitten, na een paar zinnen bent u verkocht.

De ronde hoek van Dresden

Runhild Wirth

De ronde hoek van Dresden

De ronde hoek van Dresden

Andreas Hildebrandt

De ronde hoek van Dresden

De ronde hoek van Dresden

Xenia Fink

De ronde hoek van Dresden

De ronde hoek van Dresden

Dirk Lange

De ronde hoek van Dresden

T/m 10 augustus a.s.

Riesa-efau.de/kunst-erfahren/internationale-dresdner-sommerakademie/2013/kursprogramm/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*