About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

 1. Naar aanleiding van het ontslag van directeur Jeffrey Deitch bij het MOCA gaat Domeniek Ruyters van Metropolis M los in een beschouwing. In een over zichzelf heen buitelend en prikkelend betoog wordt alles met alles verbonden. Of het klopt is de vraag, maar daar zal het Ruyters niet om te doen zijn. Hij gebruikt het geval Deitch om aan te tonen hoe conservatief de museumwereld is. Niet alleen in de VS, maar ook in Nederland. Zie voor een commentaar op het commentaar:
  http://georgeknightlang.wordpress.com/2013/08/10/ruyters-over-deitch-haks-en-de-conservatieve-museumwereld/

 2. “In een over zichzelf heen buitelend en prikkelend betoog wordt alles met alles verbonden. Of het klopt is de vraag”

  Opmerkelijke uitspraak. Ik vind het wel meevallen. Buitenlands drama wordt vergeleken met binnenlandse aangelegenheid. Met een sympathieke steun in de rug richting de culturele beleidsbepalers die een beetje buiten de norm vallen (ook al vertegenwoordigen deze niet de smaak van de auteur).

  Ik dacht bij het lezen van bovenstaand citaat aan een ander blog.

 3. @EvdL
  Om geen misverstand te laten ontstaan. Ik sta sympathiek tegenover het stuk van Ruyters en ondersteun graag de inzet ervan. Trouwens ‘prikkelend’ klinkt toch helemaal niet zo onaardig?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*