Rosa Everts

januariweb

“In de voormalige Sphinxfabriek in Maastricht, die al lange tijd leegstaat, trof ik in een van de kantoorruimtes verschillende afgescheurde pagina’s van een kalender aan. Bij nader onderzoek bleken al deze pagina’s afkomstig van eenzelfde kalender, de Tatjana kalender uit 1997.”

rosaeverts.nl/rosa-everts/tekeningen.aspx?categorienummer=9&projectnummer=34

decemberweb

septemberweb

februariweb

meiweb

rosaeverts.nl/rosa-everts/tekeningen.aspx?categorienummer=9&projectnummer=34

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*