Tower Jam Sessions @ Toren van Oud

toren-van-oud

Een bizar fraai flatgebouw staat leeg. Nu ja leegstand is geen onderscheidende eigenschap. De driehoekige grondplaat en de onmiskenbare Faller-architectuur van de Haagse toren van Oud zijn dat wel. Ik wil er wel wonen. TAAK/The Commons Project als onderdeel van Ja Natuurlijk is op zoek naar een nieuwe publieke functie. 24 augustus is de feestelijke afsluiting. Wellicht is de toren ook open voor bezichtiging.

taak.me/?nk_project=tower-jam-sessions

toren-van-oud5

toren-van-oud4

toren-van-oud3

toren-van-oud2

“Tower Jam Sessions begint 24 augustus om 10.00 uur op het platform van The Commons Project met een ‘Playshop’ en eindigt met een borrel rond 17.00 uur.”

taak.me/?nk_project=tower-jam-sessions

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Het zonnepaneel, camera en boom op de eerste foto hierboven zijn onderdeel van het monument dat kunstenaar Voebe de Gruyter heeft ontworpen voor het OPCW (http://www.stroom.nl/nl/kor/project.php?pr_id=2842150). De VN Organisation for Prohibition of Chemical Weapons die nu in relatie tot de recente gebeurtenissen in Syrië weer een grote rol speelt, is een van de vele internationale organisaties die de ambitie van Den Haag als internationale stad van recht en vrede gestalte geven. Volgende week start bij Stroom het programma ‘See You in The Hague’ (http://www.stroom.nl/activiteiten/manifestatie.php?m_id=8234826).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*