Elizabeth Wurst

Elizabeth Wurst

    You & me, everyday, 2010-2011.

“Various gas stations become the stage. Oil pumps turn into protagonists. Wurst sings love songs to these machines and they become, for the time being, her counterpart as the daily activities around them keep on going.”

Uw benzinepomp als object van uw liefde, wat zou u zingen?

Elizabethwurst.com (via Rebel:Art, video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*