Michał Brzeziński

    Salami – Flesh Out Of My Flesh, 2012.

“The project consists of breeding in the laboratory of my muscle tissue. My body is located outside of my body will be able to grow independently of the donor, and the aim of the project is to increase tissue who can freely be used for the production of salami.”

Michalbrzezinski.org/bioart/…-out-of-my-flesh

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*