Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Game goes schuimrubber. Jochem Rotteveel kiekte vorige maand al een preview op het atelier maar nu voor het eerst ook in het echt te zien aan de Keileweg 26 in Rotterdam.

Alsof de Efteling op bezoek komt in een white cube. Game heeft, incluis speelsheid en maakplezier, zijn teken- en schilderwerk doorontwikkeld naar grote staande en hangende sculpturen. Hoe tof moet het zijn een vier meter hoge totem te bouwen? Bijzonder aangename show, ook geschikt voor kinderen.

T/m 3 november a.s.

Burorotterdam.nl

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Erg fijn in de afwerking.

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

Serge Game @ BuroRotterdam

T/m 3 november a.s.

Burorotterdam.nl

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*