James Kalm @ Chris Burden

James Kalm @ Chris Burden

Voor eenieder die de komende maanden (t/m 12 januari 2014) niet in New York kan zijn om het retrospectief van Chris Burden in het New Museum te zien biedt onderstaande James Kalm Report wellicht uitkomst.

Youtu.be/cxIdwfmHYjk (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Voor eenieder die de komende maanden niet in the us of america kan zijn, hier is weer eens zijn prachtige vliegende steamroller:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*