Erwin Thomasse

Erwin Thomasse

    Disappearer #2, 2012
    Sculpture (engraved Swedish granite)
    90 x 90 cm

    The first four words you see describe you.
    Exhibited in the framework of Seek Merry Hell, MU(.nl) 2012

Nieuwe website van de meester van het pseudoniem, deze keer onder zijn eigen naam.

Erwinthomasse.nl

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*