The Most Quoted Man in News

het wandelende persbericht

    “Mr. Packer is clearly eager to be quoted.
    Let’s be eager, too – to find other people to quote.”

Man met een hobby, Greg Packer schept er bijzonder veel plezier in zichzelf terug te lezen in de krant. Andrew David Watson brengt een en ander aanstekelijk in beeld.

Vimeo.com/78068001 (via TWBE, video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*