Waarom ik kunst maak

Waarom ik kunst maak

Een selectie uit de interviews zoals die de afgelopen jaren verschenen in Kunstbeeld. Veertien kunstenaars vertellen in hun atelier over het hoe en waarom van hun werk. En ook nog eens goed, en toegankelijk, geschreven. Boeiend leesvoer voor zowel de kunstprofessional als de geïnteresseerde leek. Ideaal voor cadeaumaand december.

Kunstbeeld.nl/nl/online-bestellen/waarom-ik-kunst-maak/101156154502/kopen.html

Waarom ik kunst maak

Een mooi dwarsdoorsnede aan nationaal en internationaal alswel jong en minder jong.

Waarom ik kunst maak

    Mark Wallinger

“Het mijden van een echte baan was waarschijnlijk mijn ware motivatie voor het kunstenaarschap.”

Waarom ik kunst maak

    Adel Abdessemed

“Op school was ik heel goed in alles, behalve in het weerstaan van alcohol!”

Waarom ik kunst maak

    Joep van Lieshout

“Wat ik maak is een kronkelpad vol valkuilen en dat pad kunnen mensen volgen als ze dat willen, of niet. Ik leg een spoor uit van broodkruimels dat nergens toe leidt.”

Voor € 24,95 te koop bij Kunstbeeld en/of de betere boekhandel bij u in de buurt.

Kunstbeeld.nl/nl/online-bestellen/waarom-ik-kunst-maak/101156154502/kopen.html

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*