Everywhere

Toastert Everywhere

“Since 1999, before the term ‘Street Art’ was even conceived, the acclaimed Toaster image has been prolifically and obsessively placed across the world by three people. Using stickers, posters and stencils on the streets along with banners in football stadiums and flags at music festivals their iconic Toaster has
appeared ‘Everywhere’.”

De Toasters geduid door een hele rits aan deskundologen waaronder een zekere Mart Smeets Jeroen Jongeleen en de Space3‘s uit Eindhoven.

Vimeo.com/55281412 (video na de klik)

About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*