Cy Kuckenbaker

Cy Kuckenbaker

    Midday Traffic Time Collapsed and Reorganized by Color: San Diego Study #3, 2013.

Magisch, de snelweg gemonteerd op kleur. De overtreffend trap van parkeren op kleur.

Vimeo.com/82038912 (via booooooom, video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Ok dan nice fotoshop denk ik dan maar “There are no CG elements, these are all real cars that have been removed from one sample and reorganized.” Gaaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*