Op zijn hol geschreven

tumblr_n0tkdzQWx21r2lr5io1_1392101495_cover

Wat krijg je als je oud notenschrift vertaalt naar meer hedendaags en uitvoert op eenvingerpiano? Malle Babbe-kont uit De Tuin der Lusten van Hieronymus Bosch was ooit wellicht een kaskraker, beentjes van de vloer, vandaag klinkt het ietwat mak en mat. Remix iemand?

chaoscontrolled123.tumblr.com/post/76305632587/luke-and-i-were-looking-at-hieronymus-boschs

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4596 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. 24 oranges » Hieronymus Bosch’ buttock music brought alive

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*