Putt-Putt Perfection

Putt-Putt Perfection

    “How often do you get to be a part of history?”

“The story of IT manager Rick Baird’s legendary round of perfect putt-putt golf, only the third score of 18 in the Professional Putters Association‘s 50-year history of putt-putt tournament competition.”

Youtu.be/tYYvXUMVeQo (via TWBE, video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*