Scheurwater VS Van Royen

701

Fittie Scheurwater / Van Royen. Althans dat is wat Hugo Borst ervan poogt te maken. Daar Van Royen haar eigen kiekt en Scheurwater ook en de een eerder was. Dat er sprake is van afkijken. (Mooi woord, afkijken.) Hester denkt er het hare van. De verschillen zijn legio. De een maakt kunst, de ander heisa.

Van Rooijen in het museum. Het letterkundig museum.

“Als een moderne Jan Cremer bespeelt ze haar publiek, niet alleen in het literaire veld, maar ook daarbuiten. Vandaar dat het museum – dat het literair-historisch geweten van Nederland is, maar ook de thermometer van de tijdgeest (haha, red.) – een expositie wijdt aan de krachtige en tegelijkertijd rauwe en kwetsbare zelfportretten van Van Royen.”

Stukjes waar (haha, red.) in staan vind ik altijd leuk. [haha, red.]

hpdetijd.nl/2014-03-13/catfight-pussyshots-heleen-van-royen-vs-heleen-scheurwater/

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*