About [Redactie] 8887 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

 1. @JB
  Dat vraagt om variaties op dit thema. Wat dacht je van ‘Als Russische homoseksuelen worden vervolgd, dan kan ik alsnog de vertaling van m’n werk in de catalogus blokkeren’. Of: ‘Als de Russen Oost-Oekraïne binnenvallen, dan ga ik alsnog in het verzet’. Of: ‘Als mijn werk wordt geweigerd, dan verkoop ik het op de Salon des Refusés in Kiev’. Etc.

 2. Ja GK, ik vond de kwoot opmerkelijk en als zodanig wel grappig. en heb Dumas hoog zitten – niet mis te verstaan kortom. Ik ben er van overtuigd dat ze het goed bedoelt, het komt er alleen wat krom uit.

  een scheef pallet binnen de russische wet blabla vooraf worden zo ongeveer de regels voor zelfcensuur al meegeleverd door de heer Konig. het moet allemaal niet te gek, daar schiet je niks mee op.

  Zon beetje als Rutte bij Poetin op schoot, biertje derbij; eerst schaatsen dan mensenrechten.

 3. @JB
  Ook ik heb Marlene Dumas hoog zitten. Geen misverstand. Maar is hier wellicht haar zakelijk leider aan het woord?

  Ja, de koning en Rutte juichten bij Putin op de tribune. En zullen niet toegeven dat ze enkele weken later door de onrechtmatige annexatie van de Krim met terugwerkende kracht als idioot van dienst zijn gebruikt. Maar van binnen weten ze wel beter.

  Juist die vernedering wilde ik dat Nederlandse kunstenaars -die ik hoger acht dan koning en premier- niet hoefden ondergaan. Maar ze lopen met open ogen het mijnenveld in. Als konijnen in de nacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*