The Next Big Thing

Next Big Thing

“Aan het woord komen kunstenaars Chuck Close en Jack Whitten, een aantal verzamelaars uit de internationale Top 200 zoals Martin Z. Margulies en de Nederlander Bert Kreuk, museumdirecteuren Udo Kittelmann en Benno Tempel en de chairman van Christie’s NY.”

Het Uur van de Wolf aan de wandel door de internationale kunstwereld van het grote geld.

Programma.ntr.nl/238/het-uur-van-de-wolf/detail/aflevering/6000012104/Het-Uur-van-de-Wolf

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*