Manuel Fernández

Manuel Fernández,

    30 frames per second
    Animated gif. Variable dimensions. 2012.

“30 frames per second is what the human eye can capture in a moving image, the piece explores the essential mechanics of the moving image. Reduces its execution to its literal description, creating another way of perception in the viewer’s relationship with his own time.”

Binnenkort de 25 fps versie voor de Europese markt?

Manuelfernandez.name/30-Frames-per-second (via AFC)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*