Typografische zoekplaten

Typografische zoekplaten

‘s Avonds laat gespot op het station van Amersfoort. De letters X, W en I gefotografeerd in hun natuurlijk habitat plus het advies eens wat beter om je heen te kijken. Merkwaardig beeld zo in het kozijn van een loopbrug. Iemand enig idee van wie?

Typografische zoekplaten

Incluis publieksparticipatie.

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*