Espo in Brabant

Espo in Brabant

“[…] when Mike appeared with a brush and started helping me finish the wall. That was it, I had an assistant.”

Hoe goed is dat, Steve Powers schrijft een ode aan zijn assistent Mike en verklapt en passant dat er nieuw werk van zijn hand te zien is in Breda. Helemaal gemist maar afgelopen maand deed men daar dus het Graphic Design Festival . Binnenkort maar eens een blokje om. Sowieso is Powers‘ blog erg goed, met regelmaat plaatst hij heel betaalbare edities van zijn hand.

Fifteenthandfirst.tumblr.com/post/85636796422/hello-have-you-met-mike-mike-levy-is-my

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*