In de nieuwe markthal van Rotterdam

“Het is volbracht. In Rotterdam, aan de Binnenrotte waar de stad ooit is ontstaan, is zojuist de laatste hand gelegd aan het grootste kunstwerk ter wereld, de Horn of Plenty. De enorme, felgekleurde afbeelding met een oppervlakte van 11.000m2 zal de complete binnengevel van de Markthal bekleden die op 1 oktober haar deuren zal openen.”

Geen idee of het inderdaad het grootste kunstwerk ter wereld is (doet er ook niet zoveel toe) maar de afgelopen maanden zag het er in de opbouw al fokking vet uit. Uitgebreide preview plus korte toelichting door Arno Coenen bij Vice.

Thecreatorsproject.vice.com/nl/blog/in-rotterdam-is-zojuist-het-grootste-kunstwerk-ter-wereld-afgerond

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*